26-02-05

Season 1; disk 5.

17. Face lift.
Grissom, Nick en Catherine behandelen een zaak binnen een zaak. De vingerafdrukken van het slachtoffer uit een oude ontvoeringszaak duiken ineens op op de plaats van een moord. Warrick en Sara doen ondertussen onderzoek naar de dood van een op mysterieuze wijze tot as verbrande vrouw. Daarbij wijzen de bewijzen in de richting van een onwaarschijnlijke oorzaak van spontane verbranding.
18. 35K O.B.O.
De enige getuige op de door regen doorweekte plaats van een dubbele moord vertelt het CSI-team het verhaal van een uit de hand gelopen beroving en overval op een autobestuurder. Maar niet alles is zoals het lijkt. Elders onderzoekt Catherine de dood van bejaarden na het instorten van hun appartementencomplex.
19. Gentle gentle.
De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen om de ontvoering van een jong kind te onderzoeken. De bewijzen leiden echter in de richting van een weggemoffelde waarheid die niemand wil geloven, maar ook in de richting van een controversieel moordonderzoek.
20. Sounds of silence.
Verkeersongeval of moord? Het zwaar toegetakelde lijk van een dove man stelt het CSI-team voor raadsels. In de loop van het onderzoek komt verrassende informatie over Grissoms privéleven aan het licht. Ondertussen onderzoeken Catherine en Nick een bloedbad in een coffeeshop.
 
Extra:
Production notes.
 
2001

23:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.