26-02-05

Season 1; disk 6.

21. Justice is served.
Bij een aanval van een valse hond vindt een jogger de dood. Het CSI-team vermoedt dat een arts uit winstbejag menselijke organen vergaart. Maar ze beseffen niet half wat het weerzinwekkende motief van de arts is. Ondertussen doet een emotionele Catherine onderzoek naar de dood van een zes jaar oud meisje in een kermisattractie.
22. Evaluation day.
Een afgehakt hoofd wordt aangetroffen in de kofferbak van een gestolen auto. Het hoofd komt echter niet overeen met een torso dat in de woestijn is gevonden. Verbluffende onthullingen van forensisch antropologe Teri Miller maken de zaak alleen maar gecompliceerder. Ondertussen onderzoekt Warrick de geheimzinnige moord op een gedetineerde gangbanger.
23. Strip strangler.
Een ongrijpbare seriemoordenaar met sadistische trekken loopt vrij rond in Las Vegas. Het hoofd van de politie wil de toenemende paniek in zijn stad dolgraag tot bedaren brengen en roept de hulp in van het FBI. Dit tot groot ongenoegen van Grissom, die daardoor geschorst wordt... maar Grissom ontdekt tijdens zijn onderzoek dat hij niet alleen staat.
 
Extra:
Extended cast and crew interviews.
 
2001

23:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.