28-02-05

Season 1; disk 3.

9. Unfriendly skies.
Bij een incident in een vliegtuig wordt een eersteklaspassagier gedood. Grissom en zijn team vragen zich af of er sprake was van zelfverdediging of moord...
10. Sex, lies and larvae.
Bij gebrek aan ballistisch bewijsmateriaal nemen Grissom en Sara hun toevlucht tot entomologisch onderzoek om te kijken of een man zijn vrouw heeft vermoord. Ondertussen staat er een kunstdiefstal op de agenda van Warrick en Catherine, terwijl Nick de gangen nagaat van een slachtoffer, maar een slachtoffer van wat?
11. I-15 murders.
Een seriemoordenaar heeft het op vrouwen gemunt. Grissom ontdekt een patroon in hun verdwijningen. Ze vinden alle plaats langs een bepaalde snelweg. Maar kan de moordenaar worden tegengehouden?
12. Fahrenheit 932.
Grissom, Sara en Warrick vermoeden dat een ander forensisch onderzoeksteam slecht werk heeft afgeleverd. Ze proberen een man die verdacht wordt van brandstichting en moord op zijn vrouw te zuiveren van blaam. Ondertussen worden Nick en Catherine geconfronteerd met de broer van een moordslachtoffer. De broer bekent de moord, maar het bewijsmateriaal vertelt een ander verhaal.
 
Extra:
Cast and crew interviews.
 
2001

16:23 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.