28-02-05

Season 1; disk 4.

13. Boom.
In een kantoorgebouw in Las Vegas vindt een bomexplosie met dodelijke afloop plaats. Grissom en het CSI-team gaan op jacht naar de dader, die al een reeks aanslagen op zijn geweten heeft. De hoofdverdachte is de uiterst behulpzame beveiligingsbeambte van het gebouw, die een passie voor explosieven heeft. Ondertussen zit Nick na een one-night-stand met een callgirl met een probleempje. Zijn DNA en vingerafdrukken worden aangetroffen op de plaats waar ze is vermoord...
14. To halve and to hold.
Wanneer er in de woestijn een menselijk bot wordt ontdekt, is het aan Grissom en Catherine om de rest van het skelet erbij te zoeken en het bijhorende mysterie op te lossen. Onderzoek naar de dood van een mannelijke stripper brengt Warrick en Sara op het spoor van deelneemsters aan een vrijgezellenavond die misschien iets te ver zijn gegaan.
15. Table stakes.
Er drijft een dode vrouw in het zwembad van een legendarische showgirl. Wanneer duidelijk wordt dat ook de showgirl zelf spoorloos is, moet het CSI-team een dubbele moord zien op te lossen. Onderzoek naar een waffiamoord in een strip- en goktent brengt Warrick naar een plaats waar hij liever niet vertoeft.
16. Too tough to die.
Sara raakt geëmotioneerd wanneer de onrechtvaardigheid van het rechtstelsel naar boven komt bij het onderzoek van het CSI-team naar de verkrachting van, en de poging tot moord op slachtoffer 'Jane Doe'. Ondertussen krijgen Catherine en Warrick tegenstrijdige verhalen te horen over een burenruzie die in moord is geëindigd.
 
Extra:
CSI trailer.
 
2001

04:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.