28-02-05

Season 1; disk 3.

9. Unfriendly skies.
Bij een incident in een vliegtuig wordt een eersteklaspassagier gedood. Grissom en zijn team vragen zich af of er sprake was van zelfverdediging of moord...
10. Sex, lies and larvae.
Bij gebrek aan ballistisch bewijsmateriaal nemen Grissom en Sara hun toevlucht tot entomologisch onderzoek om te kijken of een man zijn vrouw heeft vermoord. Ondertussen staat er een kunstdiefstal op de agenda van Warrick en Catherine, terwijl Nick de gangen nagaat van een slachtoffer, maar een slachtoffer van wat?
11. I-15 murders.
Een seriemoordenaar heeft het op vrouwen gemunt. Grissom ontdekt een patroon in hun verdwijningen. Ze vinden alle plaats langs een bepaalde snelweg. Maar kan de moordenaar worden tegengehouden?
12. Fahrenheit 932.
Grissom, Sara en Warrick vermoeden dat een ander forensisch onderzoeksteam slecht werk heeft afgeleverd. Ze proberen een man die verdacht wordt van brandstichting en moord op zijn vrouw te zuiveren van blaam. Ondertussen worden Nick en Catherine geconfronteerd met de broer van een moordslachtoffer. De broer bekent de moord, maar het bewijsmateriaal vertelt een ander verhaal.
 
Extra:
Cast and crew interviews.
 
2001

16:23 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 4.

13. Boom.
In een kantoorgebouw in Las Vegas vindt een bomexplosie met dodelijke afloop plaats. Grissom en het CSI-team gaan op jacht naar de dader, die al een reeks aanslagen op zijn geweten heeft. De hoofdverdachte is de uiterst behulpzame beveiligingsbeambte van het gebouw, die een passie voor explosieven heeft. Ondertussen zit Nick na een one-night-stand met een callgirl met een probleempje. Zijn DNA en vingerafdrukken worden aangetroffen op de plaats waar ze is vermoord...
14. To halve and to hold.
Wanneer er in de woestijn een menselijk bot wordt ontdekt, is het aan Grissom en Catherine om de rest van het skelet erbij te zoeken en het bijhorende mysterie op te lossen. Onderzoek naar de dood van een mannelijke stripper brengt Warrick en Sara op het spoor van deelneemsters aan een vrijgezellenavond die misschien iets te ver zijn gegaan.
15. Table stakes.
Er drijft een dode vrouw in het zwembad van een legendarische showgirl. Wanneer duidelijk wordt dat ook de showgirl zelf spoorloos is, moet het CSI-team een dubbele moord zien op te lossen. Onderzoek naar een waffiamoord in een strip- en goktent brengt Warrick naar een plaats waar hij liever niet vertoeft.
16. Too tough to die.
Sara raakt geëmotioneerd wanneer de onrechtvaardigheid van het rechtstelsel naar boven komt bij het onderzoek van het CSI-team naar de verkrachting van, en de poging tot moord op slachtoffer 'Jane Doe'. Ondertussen krijgen Catherine en Warrick tegenstrijdige verhalen te horen over een burenruzie die in moord is geëindigd.
 
Extra:
CSI trailer.
 
2001

04:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-02-05

Season 1; disk 5.

17. Face lift.
Grissom, Nick en Catherine behandelen een zaak binnen een zaak. De vingerafdrukken van het slachtoffer uit een oude ontvoeringszaak duiken ineens op op de plaats van een moord. Warrick en Sara doen ondertussen onderzoek naar de dood van een op mysterieuze wijze tot as verbrande vrouw. Daarbij wijzen de bewijzen in de richting van een onwaarschijnlijke oorzaak van spontane verbranding.
18. 35K O.B.O.
De enige getuige op de door regen doorweekte plaats van een dubbele moord vertelt het CSI-team het verhaal van een uit de hand gelopen beroving en overval op een autobestuurder. Maar niet alles is zoals het lijkt. Elders onderzoekt Catherine de dood van bejaarden na het instorten van hun appartementencomplex.
19. Gentle gentle.
De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen om de ontvoering van een jong kind te onderzoeken. De bewijzen leiden echter in de richting van een weggemoffelde waarheid die niemand wil geloven, maar ook in de richting van een controversieel moordonderzoek.
20. Sounds of silence.
Verkeersongeval of moord? Het zwaar toegetakelde lijk van een dove man stelt het CSI-team voor raadsels. In de loop van het onderzoek komt verrassende informatie over Grissoms privéleven aan het licht. Ondertussen onderzoeken Catherine en Nick een bloedbad in een coffeeshop.
 
Extra:
Production notes.
 
2001

23:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 6.

21. Justice is served.
Bij een aanval van een valse hond vindt een jogger de dood. Het CSI-team vermoedt dat een arts uit winstbejag menselijke organen vergaart. Maar ze beseffen niet half wat het weerzinwekkende motief van de arts is. Ondertussen doet een emotionele Catherine onderzoek naar de dood van een zes jaar oud meisje in een kermisattractie.
22. Evaluation day.
Een afgehakt hoofd wordt aangetroffen in de kofferbak van een gestolen auto. Het hoofd komt echter niet overeen met een torso dat in de woestijn is gevonden. Verbluffende onthullingen van forensisch antropologe Teri Miller maken de zaak alleen maar gecompliceerder. Ondertussen onderzoekt Warrick de geheimzinnige moord op een gedetineerde gangbanger.
23. Strip strangler.
Een ongrijpbare seriemoordenaar met sadistische trekken loopt vrij rond in Las Vegas. Het hoofd van de politie wil de toenemende paniek in zijn stad dolgraag tot bedaren brengen en roept de hulp in van het FBI. Dit tot groot ongenoegen van Grissom, die daardoor geschorst wordt... maar Grissom ontdekt tijdens zijn onderzoek dat hij niet alleen staat.
 
Extra:
Extended cast and crew interviews.
 
2001

23:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |