02-03-05

Season 1; disk 1.

1. Pilot.
Een zelfmoordpleger heeft een boodschap achtergelaten op een bandje. Alleen de stem op het bandje is niet van hem... Grissom vermoedt dat er moord in het spel is. Warrick en Nick wedijveren ondertussen om als eerste hun 100ste zaak op te lossen en Catherine troost een slachtoffer van een zedenmisdrijf. Maar wie houdt de nieuwkomer in het team een beetje in de gaten?
2. Cool change.
De doden kunnen niet praten? Toch voert Grissom een gesprek met het lijk van de persoon die 40 miljoen dollar uit een gokmachine haalde. Ondertussen zweert Catherine dat ze de moord op Holly Gribb zal oplossen en zit nieuwkomer Sara Sidle op de zaak van Warrick en moet ze onderzoeken waar hij was op de avond dat Holly stierf.
3. Crate & burial.
De vrouw van een rijke man wordt ontvoerd en levend begraven in de woestijn. Maar niet alles is zoals het lijkt... Ondertussen onderzoeken Warrick en Catherine een aanrijding waarbij de bestuurder is doorgereden. Een jong meisje vond daarbij de dood en de verkeerde man wordt ervan beschuldigd dat hij is doorgereden.
4. Pledging Mr. Johnson.
Er wordt een been van een vrouw gevonden in het water van Lake Mead. Dit brengt Grissom en Catherine op het spoor van een overspelzaak. Ondertussen onderzoeken Nick en Sara de ogenschijnlijke zelfdoding van een student die lid was van een studentencorps.
 
Extras:
Character profiles.
Trailer.
 
2001

08:09 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.