04-04-05

Season 2; disk 1.

1. Burked.
De eigenzinnige zoon van een invloedrijke man uit Las Vegas wordt dood aangetroffen. Ogenschijnlijk lijkt hij het slachtoffer te zijn van een overdosis van drugs, maar het CSI-team ontdekt dat zijn dood in scène is gezet en gaat op zoek naar de moordenaar(s).
2. Chaos theory.
Een studente, die een affaire met een getrouwde hoogleraar op haar universiteit had, is spoorloos verdwenen. Het CSI-team gaat op onderzoek uit.
3. Overload.
Grissom is ervan overtuigd dat een bouwvakker naar beneden is gestort ten gevolge van een elektrische schok. Aanwijzingen op het lichaam van het slachtoffer wijzen echter in een andere richting. Ondertussen twijfelen Catherine en Nick zeer aan de woorden van een psychiater, die beweert dat de tiener die zij in haar praktijk in behandeling had, na een epileptische aanval is overleden.
4. Bully for you.
De clown van de klas op een middelbare school wordt dood aangetroffen op de campus. Het CSI-team zet nieuwe, geavanceerde apparatuur in om de geur te traceren die de moordenaar heeft achtergelaten. Ondertussen onderzoeken Sara en Nick een zaak waarbij het in verre staat van ontbinding verkerende lichaam van een legerveteraan in een zak is gevonden.
 
Extra's:
Executive producers Carol Mendelsohn and Anthony E. Zuiker & director Danny Cannon commentary: "Burked".
The Who: "Who are you" music video.
Trailer.
 
2002

16:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welcome in skynetblogland. http://users.pandora.be/CSI-fansite/CSIEpisode.htm

Gepost door: Silly | 05-04-05

De commentaren zijn gesloten.