04-04-05

Season 2; disk 2.

5. Scuba doobie doo.
Grissom, Sara en Warrick doorzoeken een appartement dat onder de bloedspatten zit. Het verhaal van de vorige huurder over zijn vermiste vriendin deugt niet. Nick en Catherine worden geconfronteerd met een duiker die dood wordt aangetroffen boven in een boom! Gaat het om moord of om een volksverhaal dat werkelijkheid is geworden?
6. Alter boys.
Het CSI-team wordt naar een plaats van delict in de woestijn geroepen. Daar is een jongeman op heterdaad betrapt bij het begraven van een lijk of twee. Ondertussen doen Warrick en Catherine onderzoek naar de dood van een bezoekster van een kuuroord en proberen ze erachter te komen wie of wat de oorzaak van haar dood is.
7. Caged.
Een restauratrice van zeldzame boeken wordt onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen. Het CSI-team concentreert zich op de enige ooggetuige: een autistische medewerker. Ondertussen onderzoeken Sara en Catherine de dodelijke botsing tussen een trein en een sportwagen. Gaat het wel om een ongeval?
8. Slaves of Las Vegas.
Een naakte jonge vrouw wordt dood aangetroffen in een zandbak op een speelplaats. De littekens op haar lichaam leiden Grissom en zijn team naar de duistere zijde van Las Vegas namelijk de geheime wereld van het sadomasochisme. Ondertussen onderzoeken Sara en Warrick een gewapende overval op een bedrijf waar cheques worden verzilverd.
 
Extra's:
Executive producer Ann Donahue & director Danny Cannon commentary: "Alter boys".
Cast & crew feature.
 
2002

16:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.