04-04-05

Season 2; disk 4.

13. Identity crisis.
De gevaarlijke moordenaar Paul Millander, die eerder wist te ontkomen, is terug en heeft zijn volgende slachtoffer al op het oog: Grissom! Ditmaal geeft Millanders dubbelleven als alom gerespecteerde rechter een kwaadaardige draai aan zijn plannen.
14. The finger.
Een zeer vastberaden ontvoerder geeft Catherine opdracht een man te vergezellen die 1 miljoen dollar losgeld moet afleveren, wil hij zijn geliefde ooit nog in levende lijve zien.
15. Burden of proof.
Het CSI-team onderzoekt wie een doodgeschoten slachtoffer heeft verstopt tussen andere lijken. Deze lijken zijn onderwerp van studie door wetenschappers in een gecontrolleerd experiment dat bekend staat als een 'body farm'. De aanwijzingen voeren het team naar een zaak van vermoedelijk seksueel misbruik van een kind.
16. Primum non nocere (AKA 'Icings').
Een ijshockeyspeler valt tijdens een wedstrijd dood op het ijs neer, met doorgesneden keel. Het CSI-team doet onderzoek onder zijn teamgenoten, die een grotere hekel aan het slachtoffer hadden dan de tegenpartij. Ondertussen krijgt Warrick warme gevoelens voor een blueszangeres, die wellicht wat te maken heeft met de dodelijke overdosis van één van haar musici.
 
2002

01:23 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.