04-04-05

Season 2; disk 5.

17. Felonious monk.
Vier Boedhistische monniken worden vermoord aangetroffen. Het CSI-team krijgt geen hoogte van de hoofdverdachte: één van de overige monniken. Ondertussen graaft Catherine, nu met nieuwe technologie tot haar beschikking, in haar verleden als danseres en probeert ze de persoon op te sporen die vijftien jaar geleden een goede vriendin van haar op brute wijze heeft vermoord.
18. Chasing the bus.
Wanneer een bus op zo'n 60 kilometer van Las Vegas crasht, moet het volledige CSI-team, ook stagiaires en labtechnicus Greg Sanders, vol aan de bak. Het CSI-team werkt eendrachtig samen om te achterhalen wie de bus gesaboteerd heeft en waarom negen passagiers dood moesten.
19. Stalker.
Het CSI-team onderzoekt de moord van een jonge vrouw die geterroriseerd werd door een stalker, zelfs tot in haar eigen huis. In de loop van het onderzoek wordt het pas echt zorgelijk wanneer Nick in de gaten krijgt dat de moordenaar ook hem op de voet volgt.
20. Cats in the cradle.
Een teruggetrokken oude vrouw wordt dood aangetroffen, omringd door de 20 katten waar ze zo gek op was. Haar geliefde huisdieren hebben weliswaar niets met haar dood te maken, maar het wordt het CSI-team duidelijk dat het meerdere verdachten moet nagaan om de uiteindelijke dader te kunnen vinden. Ondertussen proberen Sara en Nick te achterhalen waarom iemand een zelfgemaakte bom in de auto van een jonge vrouw heeft geplaatst.
 
2002

01:06 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.