30-12-05

Season 3; disc 1.

1. Revenge is Best Served Cold.
Verdachten in overvloed wanneer een befaamde pokerspeler op mysterieuze wijze dood voorover valt tijdens een spelletje poker waar het er heftig aan toe gaat en men hoog inzet. Ondertussen gaan Catherine en Nick naar een verlaten airstrip in de woestijn, waar de gieren hen naar het lijk van een neergeschoten man leiden.
2. The Accused is Entitled.
Een beroemde acteur wordt gearresteerd wegens de moord op zijn one-night stand. Hij huurt de allerbeste advocaten in, die zich door niets laten weerhouden om met modder te gooien naar het CSI-team en diens methoden van bewijsvergaring. De advocaten voegen zelfs de voormalige mentor van Grissom toe aan hun team.
3. Let the Seller Beware.
Tijdens de bezichtiging van een huis worden de twee huiseigenaren vermoord aangetroffen: een bedrogen man en zijn vrouw, die het misschien iets te dicht bij huis had gezocht. Ondertussen onderzoekt Sara de gruwelijke dood van een cheerleader, waarbij sprake is van kannibalistische trekjes.
4. A Little Murder.
Tijdens een jaarlijks congres voor kleine mensen wordt een bekende dwerg bungelend aan een stuk touw aangetroffen. Het blijkt echter niet om zelfdoding maar om moord te gaan. Wanneer Grissom en zijn team op de plaats delict aankomen, stellen ze al gauw vast dat er diverse congresgangers motieven voor de moord hebben. Ondertussen wordt Catherine op pad gestuurd om een onderzoek te doen naar een ogenschijnlijke inbraak met roof waarbij een dode is gevallen.

2003

Extra's:
CSI moves into season 3.
Revenge is best served cold commentary.
The accused is entitled commentary.

20:48 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.