30-12-05

Season 3; disc 3.

9. Blood Lust
Een tienerjongen wordt overreden door een taxi. Woedende omstanders vallen de chauffeur aan omdat ze denken dat hij wilde doorrijden na het ongeval. Het CSI-team ontdekt al snel dat de plaats van de dodelijke aanrijding wel eens een secundaire plaats delict zou kunnen zijn. Een bloedspoor leidt hen namelijk naar een ander lijk.
10. High and Low.
Een onbekende man neemt een duik vanaf het dak van een gebouw. Onderzoek wijst uit dat hij al dood was voordat hij op de grond belandde. Het CSI-team heeft als startpunt voor het onderzoek slechts een tatoeage. Catherine gaat naar de plaats van een schietpartij, bij een bar, en raakt verstrikt in een uit de hand gelopen plaatselijke vete.
11. Recipe for Murder.
Een lijk zonder ledematen wordt aangetroffen in de vleesmolen van een slachthuis. Onderzoek naar de moord leidt het CSI-team naar een vijfsterrenrestaurant, waar het slachtoffer hoofdkok was. Ondertussen doen ouders aangifte van de dood van hun dochter, een verwarde jonge vrouw. Ogenschijnlijk gaat het om zelfdoding.
12. Got Murder?
Het CSI-team doet een gruwelijke vondst: een oogbal van een mens in het nest van een raaf. Ze komen erachter dat een vrouw die eerder spoorloos verdwenen was, is vermoord. Zowel haar man als hun tienerdochter hebben motieven die een schok teweegbrengen bij de rechercheurs. Ondertussen is een autoverkoper naar men denkt overleden aan een hartaanval en ligt hij op de autopsietafel van Dr. Robin. Hij blijkt slechts schijndood te zijn.
 
2003

Extra:
The CSI tour: police station.

20:44 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.