30-12-05

Season 3; disc 4.

13. Random acts of violence.
Een klein meisje wordt bij een schietpartij doodgeschoten. Grissom is bang dat Warrick niet de juiste man voor deze zaak is: het voorval vond plaats in zijn oude buurt en het voorlopige bewijsmateriaal wijst in de richting van een plaatselijke herrieschopper die Warrick maar al te graag achter de tralies ziet verdwijnen. Nick onderzoekt de moord op de baas van een internetbedrijf die door al zijn werknemers werd gehaat.
14. One hit wonder.
Het CSI-team doet onderzoek naar een agressieve gluurder. Zijn gewelddadige aanvallen op vrouwen beginnen te escaleren. Sara heropent de zaak van een oude vriendin die hulpofficier was bij justitie toen ze invalide raakte bij een aanslag waarbij haar man om het leven kwam.
15. Lady Heather’s Box.
Twee vermoorde escortjongens leiden Grissom naar een ondergrondse SM-scene en de verleidelijke heerseres Lady Heather. Catherine behandelt een persoonlijke tragedie waarbij haar dochter bijna verdrinkt en haar ex-man spoorloos verdwijnt. Zijn zij de slachtoffers van kwaad opzet?
16. Lucky strike.
Het zoontje van een basketbalprof wordt gekidnapt. Er wordt losgeld geëist maar bij de overhandiging gaat het mis en het jongentje vindt de dood. De taak om de moordenaar terug te vinden ligt in handen van Catherine en Warrick. Grissom en Nick daarentegen vinden een nog levende man met een stuk hout in zijn achterhoofd.
 
2003

18:58 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.