30-12-05

Season 3; disc 5.

17. Crash & burn.
Het CSI team gaat op onderzoek uit wanneer een oudere vrouw haar auto in de gevel van een drukbezocht restaurant parkeert. Naast een aantal gewonden vallen hierbij ook drie doden.
Een vrouw wordt dood aangetroffen in haar bed. Het lijkt te gaan om een geval van koolmonoxidevergiftiging maar hoe zit het dan met haar man die naast haar lag te slapen en ongedeerd is?
18. Precious metal.
Het al in staat van ontbinding verkerende lichaam van een jongen wordt in een vat voor chemisch afval aangetroffen. Het CSI-team duikt in het verleden van het slachtoffer en komt terecht in de wereld van vechtrobots, waar de concurrentie moordend is. Ondertussen wordt er een dode man aangetroffen in een afvalcontainer. Greg laat het lab achter zich om te proberen de zaak ter plekke op te lossen.
19. A night at the movies.
Een man wordt in een bioscoop vermoord. Het CSI-team moet zien vast te stellen of de moordenaar een voorbeeld heeft genomen aan de grote meester van het thrillergenre : Alfred Hitchcock. Een tienerjongen wordt doodgeschoten, doorzeefd met kogels. Zijn broer lijkt meer over de zaak te weten.
20. Last Laugh.
Het CSI-team wordt erbij gehaald wanneer een populaire stand-up comedian tijdens een optreden in een plaatselijke club op het podium sterft. Brass weet Nick en Sara ervan te overtuigen dat een vrouw die bij een ongeluk in de badkuip om het leven kwam, werd vermoord.
 
2003

18:55 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.