24-08-06

Season 4; disc 1.

1 – Assume Nothing
Stellen die aan vrije seks doen, zogenaamde swingers, zijn hun leven niet veilig. Er vindt een aantal gruwelijke moorden op hen plaats, zowel binnen als buiten het circuit. Ondertussen is Catherine verbijsterd wanneer de aanklacht wegens moord tegen Sam Brown, haar mentor en vader, wordt ingetrokken wegens fouten die ze tijdens de procedure heeft gemaakt.

2 – All For Our Country
De enige verdachten in de zaak van een lust- en seriemoordenaar worden dood teruggevonden. Grissom begint te vermoeden dat een politieagent voor rechter heeft gespeeld. Ondertussen worden Sara en Catherine naar een ander plaats delict gestuurd. In een badkuip ligt een dode man in staat van ontbinding.

3 – Homebodies
De leden van het CSI-team werken aan drie zaken, waarvan twee misschien met elkaar in verband staan. Grissom en Warrick gaan op onderzoek uit wanneer het slachtoffer van een roof totaal verdroogd in een afgesloten kast wordt aangetroffen. Nick en Sara gaan een melding na van een tienerfeestje dat nogal uit de hand is gelopen. Catherine praat met een kind van vijf dat een geweer heeft gevonden dat bij een moord werd gebruikt.

4 – Feeling The Heat
Een baby is in een snikhete auto achtergelaten en wordt er levenloos aangetroffen. Het CSI-team denkt dat de ouders zich wellicht schuldig hebben gemaakt aan moord. Nick en Sara onderzoeken de dood van een jonge vrouw die drijvend in een meer is gevonden. Ze is echter niet verdronken. Een zwaarlijvige man wordt dood aangetroffen in zijn zetel.
Extra:

"Assume nothing" commentary.

"Homebodies" commentary.

"Feeling the heat" commentary.

19:56 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.