24-08-06

Season 4; disc 2.

5 – Fur And Loathing
Grissom en Catherine onderzoeken de dood van een man in een wasbeerpak die neergeschoten werd. Ondertussen begeven Nick en Sara zich naar een plaats delict waar een vakkenvuller wordt aangetroffen: doodgeschoten en diepgevroren in een voedselmagazijn.

6 – Jackpot
Grissom gaat tijdens een moordonderzoek op de solotoer. Het onderzoek begint met een hoofd dat in zijn kantoor wordt bezorgd en het eindigt met de diefstal van zijn bewijsmateriaal. Hierdoor zit er voor hem niets anders op dan de zaak weer vanaf nul op te bouwen. Daarbij maakt hij gebruik van alledaagse voorwerpen om een moordenaar in de kleine stad te pakken te krijgen. Catherine ontvangt van haar vader, Sam Brown, geld waarvan zij denkt dat het zwijggeld is.

7 – Invisible Evidence
Warrick getuigt in een verkrachtings- en moordzaak. In deze zaak oordeelt de rechter dat het moordwapen onrechtmatig verkregen bewijsmateriaal is omdat de huiszoeking niet deugde. Hij geeft hen 24 uur om met aanvullend bewijsmateriaal op de proppen te komen, anders seponeert hij de zaak.

8 – After The Show
Een model is vermist. Na een golf van media-aandacht wijst alles in de richting van een fotograaf. Deze wil meewerken aan het onderzoek, maar alleen met Catherine, als enige van het CSI-team.
Extra:

"Jackpot" commentary.

"Invisible evidence" commentary.

19:53 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.