24-08-06

Season 4; disc 3.

9 – Grissom Vs. The Volcano
Een federale politieman vindt de dood bij een explosie van een autobom, maar eigenlijk was hij niet het doelwit. Ondertussen onderzoeken Warrick en Sara de dood van de vrouw van een beroemde R&B-zanger. Zij wordt levenloos in een heet bad aangetroffen.

10 – Coming Of Rage
Op een bouwterrein vindt men het lichaam van een tienerjongen: doodgeslagen en met zijn broek op de knieën. De hoofdverdachte van het CSI-team beweert dat zij en het slachtoffer klasgenoten waren en dat hij geprobeerd had haar te verkrachten. Ondertussen wordt een jonge vrouw, net terug van haar huwelijksreis, doodgeschoten op de dag dat ze haar nieuwe huis betrekt. Haar ex vriend lijkt de logische verdachte.

11 – Eleven Angry Jurors
Een jurylid in een moordproces wordt dood aangetroffen in de kamer waar de jury zich voor beraad terug had getrokken. Hierdoor krijgt het CSI-team te maken met 11 mogelijke verdachten. Ondertussen heropent Nick een moordonderzoek wanneer de zuster van het slachtoffer toegeeft dat ze belangrijke informatie heeft achtergehouden.

12 – Butterflied
In de douche van haar badkamer wordt een verpleegster aangetroffen met doorgesneden keel en in een veelzeggende houding. De brute moord vreet aan Grissom, temeer omdat het slachtoffer op Sara lijkt.
Extra:

Evolution of an episode: script.

"Butterflied" commentary.

19:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.