24-08-06

Season 4; disc 4.

13 – Suckers
Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen, er is bloed uit haar lichaam gezogen. Het bewijsmateriaal, waaronder de dracula-tanden die ze in haar mond draagt, wijst het CSI-team in de richting van hedendaagse vampieren in Las Vegas. Ondertussen verdwijnt bij een roof in een casino een kostbare samurai collectie uit de 17de eeuw… of toch niet?

14 – Paper Or Plastic
Politieagent Fromansky, de schrik van Grissom, is betrokken bij een schietpartij in een supermarkt waarbij vijf mensen om het leven komen. Wanneer zijn versie van de gebeurtenissen niet overeenkomt met het bewijsmateriaal is Grissom vastbesloten om de ware toedracht te achterhalen.

15 – Early Rollout
Het CSI-team onderzoekt de moord op een clubeigenaar en zijn vrouw. Het stel is op executieachtige wijze vermoord op de oprijlaan van hun huis. Ondertussen onthult Catherine het vervelende geheim dat ze steeds bij zich heeft gedragen over haar vader Sam Braun.

16 – Getting Off
Een man wordt dood aangetroffen binnenin een grote band van een voertuig. De plaats delict bevindt zich in een buurt van Las Vegas waar veel travestieten komen. Het slachtoffer is echter geen travestiet maar een beroepsclown. Ondertussen wordt een andere man dood aangetroffen. Hij is neergestoken in een buurt waar men wel raad weet met spuiten en snuiven. Alleen was hij geen gebruiker maar een begeleider in een ontwenningskliniek.

19:48 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.