24-08-06

Season 4; disc 5.

17 – XX
Een gevangenisbus is betrokken bij een ongeval. De leden van het CSI-team gaan op onderzoek en ontdekken dat er een vrouwelijke gevangene aan het onderstel is vastgebonden. Ze heeft echter niet geprobeerd om de gevangenis te ontvluchten, ze werd vermoord. Ondertussen worden Grissom en Warrick naar de plek van een brute steekpartij geroepen.

18 – Bad To The Bone
Tijdens een verhoor wordt Grissom op agressieve wijze aangevallen door de verdachte van een brute moord. Brass en een aantal agenten moeten zich tot het uiterste inspannen om hem te bedwingen, waarbij de verdachte uiteindelijk de dood vindt. De politie wordt vrijgepleit van buitensporig geweld. Grissom heeft echter meer vragen dan antwoorden over het duistere verleden van de man.

19 – Bad Words
Het CSI-team verschijnt ten tonele bij een huis dat in brand staat. Men heeft reden om aan te nemen dat er misschien een seriebrandstichter in de buurt actief is. Wanneer er echter een meisje dood wordt aangetroffen in het huis richt het onderzoek zich niet langer op brandstichting maar op moord. Ondertussen wordt een scrabblekampioen dood aangetroffen, hij is gestikt in enkele scrabble-blokjes.

20 – Dead Ringer
In de woestijn van Nevada vindt de jaarlijkse estafetteloop voor politieagenten plaats. Eén van de hardlopers wordt dood aangetroffen aan de kant van de weg. Alle verdachten in het CSI onderzoek zijn politieagent van beroep. Ondertussen worden Sara en Warrick opgetrommeld voor een andere zaak. Het lijkt te gaan om een buitenechtelijke affaire die op (zelf)moord is uitgelopen.
Extra:

Evolution of an episode: pre-production.

"Bad to the bone" commentary.

19:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.