08-10-06

Season 5; disc 1.

csi1

1 – Viva Las Vegas
Greg Sanders doet zijn vaardigheidstest tijdens het onderzoek naar een schietpartij in een nachtclub terwijl Grissom zijn werk beoordeelt. Nick en Sara onderzoeken een vreemd lichaam dat gevonden werd in een ondiep graf in de buurt van de legendarische Area 51. Het leidt hen naar de moorddadige wereld van de trouwbusiness in Las Vegas. Warrick probeert zich te verplaatsen in een overleden man om er achter te komen waarom hij zelfmoord heeft gepleegd. Ondertussen onderzoekt Catherine de moord op een prostituee die op een hotelkamer is gevonden.
2 – Down The Drain
Als Las Vegas getroffen wordt door een plotselinge overstroming onderzoekt het CSI-team de ogenschijnlijke moord op een man die wordt gevonden in een stormafwatering.
3 – Harvest
De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen om de ontvoering van een twaalfjarig meisje op het parkeerterrein van een winkel te onderzoeken. Als blijkt dat de verklaringen van de familie van het meisje niet kloppen, worden ze de hoofdverdachten. Catherine worstelt met het feit dat zij een alleenstaande ouder is van een dochter die dezelfde leeftijd heeft als het slachtoffer. In het lab vindt Greg een waardige vervanging in de nieuwe DNA-specialiste Mia Dickerson
4 – Crow's Feet
Catherine en Nick onderzoeken de dood van een vrouw die eruitziet alsof zij is bezweken aan het Ebola-virus. Al snel komen ze erachter dat haar verwondingen wellicht veroorzaakt werden door cosmetische chirurgie. Ondertussen wordt een man gevonden in zijn, waar de ongedierte bestrijding aan het werk was. Hij is vergiftigd door de gebruikte produkten.

2005

Extra's:

'Viva Las Vegas' commentary.

'Down the drain' commentary.

14:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.