08-10-06

Season 5; disc 2.

csi2

5 – Swap Meet
Het CSI-team onderzoekt in de voorstad een moord met een seksueel tintje. Een vrouw wordt drijvend in een fontein gevonden, nadat ze met haar man op een swingfeest in de buurt is geweest. Warrick en Nick onderzoeken de moord op de eigenaar van een gokhal. Catherine rechtvaardigt waarom ze een uitstekende kandidaat is om de nieuwe supervisor van de dagdienst te worden.
6 – What's Eating Gilbert Grissom?
Terwijl ze een moord op een college campus onderzoeken, herkennen de CSI'ers de handelswijze van seriemoordenaar John Mathers. Twee jaar eerder werd hij geëxecuteerd voor het vermoorden van vrouwen. Als het aantal lijken groeit, raakt Grissom in de greep van de terugkeer van de partner van de "blauwe verf" seriemoordenaar. De CSI'ers moeten al hun bronnen aanboren om de sadistische moorden op verschillende studenten over de afgelopen zeventien jaar op te lossen.
7 – Formalities
Grissom helpt detective Sofia Curtis met zijn dagploeg als een tienermeisje dood wordt gevonden en een ander meisje wordt ontvoerd tijdens een schoolfeest in een Vegas casino. Autopsie wijst uit dat het eerste slachtoffer is overleden aan verstikking.
8 – Ch-Ch Changes
Langs de kant van de snelweg wordt een vrouw gevonden die op brute wijze werd vermoord. Ze is neergestoken en seksueel misbruikt. Als onderzoek uitwijst dat het slachtoffer een transseksueel was, moeten de CSI-detectives gaan graven in de transseksuele gemeenschap van Las Vegas. Als het bewijsmateriaal zich opstapelt, leidt deze zaak van seksuele identiteitsverwisseling naar een spoor van wanhopige patiënten en illegale chirurgie met veel slachtoffers.

2005

Extra's:

'Formalities' commentary.

The research of CSI: maintaining the accuracy.

14:17 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.