08-10-06

Season 5; disc 3.

csi3

9 – Mea Culpa
Door een formele fout moet Grissom weer naar de rechtszaal om te getuigen in wat hij dacht een uitgemaakte zaak was. Het CSI team wordt dan nog eens wakker geschud als tijdens het kruisverhoor van Grissom een nog niet eerder ontdekte vingerafdruk op een bewijsstuk wordt gevonden. Deze vergissing biedt de nieuwe assistent-laboratoriumdirecteur Conrad Ecklie de kans om Grissom en zijn nachtdienstteam onder de microscoop te leggen. In de tussentijd onderzoeken Sara en Greg een verdachte zaak waarbij een doodnormale man is neergeschoten.
10 – No Humans Involved
Grissom en zijn team onderzoeken het neerschieten van een drugsdealer, dat al gauw uitmondt in een driedubbele moord. Terwijl hij de plaats delict onderzoekt, ontdekt de overblijfselen van een vijfjarig jongentje dat is omgekomen van de honger en vervolgens gedumpt in een vuilnisbak. Ondertussen heeft Catherine haar nieuwe rol als supervisor op zich genomen. De spanning stijgt als zij en Warrick het al snel oneens zijn.
11 – Who Shot Sherlock?
Greg heeft nog maar heel even te gaan voor zijn laatste vaardigheidstest maar dan word het CSI-team opgeroepen om de 'perfecte' moord te onderzoeken op een Sherlock Holmes fan. Het aanvankelijke bewijs doet het team geloven dat het zelfmoord was. Grissom ontdekt echter een aanwijzing die erop duidt dat het eigenlijk om een moord gaat. Nick en Warrick onderzoeken de verdachte omstandigheden rond de dood van een man die met zijn auto op een zandbank is gecrasht in de woestijn.
12 – Snakes
In een automaat met Spaanstalige kranten wordt het hoofd van een vrouw gevonden, met een slang in haar keel. Hierdoor komen Catherine en Nick terecht in de gevaarlijke cultwereld van de narcocorrido, een Mexicaanse onderwereld van muziek en lifestyle waarin geweld gloreert. Ondertussen wordt in de voorstoel van een busje voor mindervaliden een lichaam gevonden.

2005

Extra's:

'Who shot Sherlock?' commentary.

'Snakes' commentary.

14:14 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.