08-10-06

Season 5; disc 4.

csi4

13 – Nestin Dolls
Op een bouwplaats worden de lichamen gevonden van twee vrouwen. Ze liggen samen begraven, bedenkt onder een dikke laag teer. Het CSI team stelt een onderzoek in een ze komen terecht in een wereld waarin het mogelijk is om Russische bruiden te bestellen.
Sara krijgt van Conrad Ecklie een reprimande wegens een misplaatste opmerking tijdens een meeting. Daarna onthult ze aan Grissom een familiegeheim dat lang verborgen is gebleven.
14 – Unbearable
In de wildernis buiten Las Vegas wordt een jager dood gevonden. CSI vermoedt dat hier nog een derde partij bij betrokken is. Ondertussen wordt een jonge echtgenote en moeder dood gevonden na een avondje uit met vriendinnen. Hier wijst het bewijsmateriaal in de richting van haar ogenschijnlijk perfecte man.
15 – King Baby
De teams van Grissom en Catherine werken samen aan het onderzoek naar de verdachte dood van een casino eigenaar, die merkwaardige dingen te verbergen had. De vrouw van de gok tycoon vond zijn levenloze lichaam ontdaan van kleren op de oprijlaan. Het bewijsmateriaal leidt CSI naar een crèche...
16 – Big Middle
Een gezonde man wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Het blijkt dat het slachtoffer door een groot object op zijn borst geen adem meer kon halen. Inmiddels wordt in een buitenwijk van Vegas een grote hoeveelheid cash en een gokstrookjes bij een lijk gevonden. Het team van Catherine belandt in de gokwereld waarbij heel veel op het spel lijkt te staan.
17 – Compulsion
Een stewardess wordt verkracht en doodgestoken gevonden in een brandschone hotelkamer. Grissom en zijn team maken bij het onderzoek gebruik van een nieuwe technologie om een vingerafdruk op een oude plaats delict te analyseren . Ze ontdekken dat een seriemoordernaar mogelijkerwijs weer heeft toegeslagen. Een tiener jongen wordt geslagen en vermoord in zijn slaapkamer.

2005

14:11 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.