08-10-06

Season 5; disc 5.

csi5

18 – Spark Of Life
Twee CSI zaken raken met elkaar verweven als er een verband wordt gelegd tussen de zelfmoordpoging van een vrouw in de wildernis van Vegas en de moord op een hele familie in de voorstad. Als de hoofdverdachte bijna dood op de brandwonden afdeling ligt, moet het bewijs voor zich spreken.
19 – 4 x 4
Op een drukke dag in Las Vegas moeten de CSI'ers vier zaken met dodelijke afloop tegelijkertijd onderzoeken. Catherine en Warrick analyseren de dood van model op een autoshow. Nick onderzoekt de dood van een jongen die geslagen en verbrand bij een bushalte werd gevonden. Aan de andere kant van de stad doet het onderzoek naar een verdacht auto-ongeluk Grissom geloven dat de bestuurder opzettelijk op zijn slachtoffer inreed. Greg en Sara ontdekken dat een giftige schimmel een bodybuilder van binnenuit helemaal heeft weggevreten.
20 – Hollywood Brass
Brass reist naar Los Angeles om zijn dochter Ellie te helpen. Vader en dochter hebben elkaar al lang niet meer gezien maar Ellie heeft om hulp gevraagd omdat haar vriendin is verdwenen. Als de vermiste vrouw dood wordt aangetroffen, komt Brass erachter dat Ellie verzeild is geraakt in de wereld van drugs en prostitutie. Hij roept de hulp in van Warrick, die in Los Angeles is voor een CSI bijeenkomst, om hem te helpen de moordenaar te vinden.
21 – Commited
Grissom en Sara onderzoeken de wrede moord op een patiënt in een staatskliniek voor geesteszieken, waar zedendelinquenten en criminelen zitten. Aangezien de plaats delict zich achter gesloten deuren bevindt, moet de dader dicht in de buurt zijn.

2005

Extra's:

'Spark of life' commentary.

'4X4' commentary.

'Committed' commentary.

Season 5: a post mortem.

14:09 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.