18-03-08

Season 7; disc 3.

3 csi
9. Living Legend
Er worden op korte tijd diverse moorden gepleegd. De slachtoffers hebben allemaal een foto bij zich met daarop vijf mannen. Ook het slachtoffer staat op de foto's, weliswaar doorkrast. Het lijkt of iemand een oude rekening wil vereffenen.

10. Loco Motives
Grissom en Catherine vinden een man die letterlijk en figuurlijk in de val zit. Hij is per ongeluk in opdrogend cement terecht gekomen, toen hij een lichaam probeerde te dumpen. Aan de andere kant van de stad vinden Grissom en Greg het lichaam van kippenslachter Raymundo Suarez. Kort daarna vindt Grissom een miniatuur van de moord in het slachthuis...

11. Leaving Las Vegas
Catherine en Nick onderzoeken de zaak van Jay Finch. Deze man is volgens hen schuldig aan moord, maar in de rechtbank wordt hij vrijgesproken. De CSI'ers verlaten Las Vegas en vinden in een klein stadje in Nevada een nieuw spoor.

12. Sweet Jane
Het CSI-team maakt kennis met detective Michael Keppler. Samen met Catherine gaat hij op zoek naar de moordenaar van een jonge vrouw. Het onderzoek wijst uit dat in de afgelopen jaren nog drie onbekende vrouwen werden gevonden die een soortgelijk uiterlijk hadden.

2007

De commentaren zijn gesloten.