18-03-08

Season 7; disc 4.

4 csi
13. Redrum
Catherine moet haar teamgenoten misleiden wanneer zij instemt met een geheim en omstreden plan van detective Keppler om de moordenaar van een politicus op te pakken. Hoofdverdachte is de grootste drugsleverancier van de westkust. Catherine is van mening dat het een goed plan is maar vindt het heel moeilijk om te liegen tegen haar collega's. Deze krijgen al snel in de gaten dat er iets niet klopt.

14. Meet Market
Wanneer een verkoold lijk wordt gevonden, gaat het CSI-team op onderzoek uit. Ze komen terecht in de wereld van de illegale organenhandel. Ondertussen onderzoeken Sarah en Warrick de dood van een vrouw die thuis is gevonden na een nachtje feesten in een soort escortclub.

15. Law Of Gravity
Keppler komt in een moeilijk parket terecht wanneer hij geconfronteerd wordt met demonen uit zijn verleden. Grissom komt terug van zijn onderwijsopdracht.

16. Monster In The Box
Bij zijn terugkeer vindt Grissom een miniatuur van een misdaad op zijn bureau, de "miniature killer" loopt dus nog vrij rond! Deze keer staat de dood van een vrouw en haar kat gepland voor de volgende dag...

2007

Extra's:

'Law of gravity' commentary.

The real crime solvers.

De commentaren zijn gesloten.