29-06-09

Season 8; BD 3.

3 BD

13. A Thousand Days On Earth

De CSI'ers vinden het lichaam van een driejarig meisje in een doos achter een club. In hun zoektocht naar de moordenaar moeten de detectives iedereen nagaan die de doos in handen heeft gehad. Ze komen twee verdachten op het spoor edn achterhalen uiteindelijk de even schokkende als triest waarheid.


14. Drop's Out
Een blonde vrouw wordt doodgeschoten in een darkroom. Als Grissom en Nick op de plaats delict aankomen, constateren ze dat het slachtoffer is doorboord met twee kogels. Drops wordt uit de gevangenis gehaald om hen te helpen bij het oplossen van de zaak. Ze moeten echter opschieten want er rest ze maar 24 uur vooraleer Drops opnieuw naar de gevangenis moet.
 
15. The Theory Of Everything
Grissom en zijn team ondervragen een verdachte, maar die gaat er opeens vandoor. Als hij weer wordt gegrepen door een agent, explodeert hij en gaat op in vlammen. 

16. Two And A Half Deaths
Het team komt terecht in de wereld van Hollywood waar ze te maken krijgen met de dood van een populaire actrice die aan het filmen was in Las Vegas. De gehele staf van de serie wordt verdacht, zowel de acteurs als de schrijvers.
 
17. For Gedda
Warrick wordt ervan beschuldigd de beruchte gangster Lou Gedda te hebben omgebracht. Zijn collega's doen er alles aan om hem vrij te pleiten. Sherrif McKeen is echter klaar om Warrick aan de schandpaal te nagelen, maar dan doen Grissom en zijn team een ontdekking...
Bonus:
- So long Sara Sidle.
- William Friedkin: a different take.
- Rules of the game.
- While the cast's away, the rats will play.
- Deleted scene: 'Catherine investigates'.
- Shot in the dark.
- What happened in Vegas.
- BD-Live.
2008

De commentaren zijn gesloten.