29-10-09

Season 9; BD 1.

csi 1

1. For Warrick: Wanneer Gil Grissom hoort dat er een politie-agent is neergeschoten in een steegje in Las Vegas, rept hij zich naar de plaats van de misdaad. In zijn armen sterft zijn gerespecteerde vriend en collega Warrick Brown. Sheriff Jeff McKeen, die het onderzoek voert, belet op een sluwe manier dat Warrick hem in laatste instantie kan ontmaskeren als zijn moordenaar. Het hele team is in rouw en Sara Sidle keert terug naar Las Vegas wanneer ze het nieuws verneemt om Grissom en de rest van het team bij te staan. Kan het CSI team sheriff McKeen ontmaskeren en wraak nemen voor de vermoorde Warrick?

2. The Happy Place: Nick en Catherine onderzoeken de zelfmoord van een vrouw die op het punt stond om te trouwen. Grissom voert het onderzoek naar de brutale moord op een vrouw die teruggevonden is in een steegje. De zaak wordt ondraaglijk met de ontdekking daar haar twee jaar oude baby bij haar was op het moment dat ze vermoord werd.

3. Art Imitates Life: Het team onderzoekt een reeks van moorden waarbij de lichamen van de slachtoffers opgesteld staan in een alledaagse bezigheid. Het team moet onderzoeken hoe de lijken recht kunnen blijven staan. Een fotograaf wordt hoofdverdachte wanneer blijkt dat zijn modellen als lijken moeten poseren in dezelfde posities. Met het overlijden van Warrick is het CSI-team onderbemand. De mooie Riley Adams komt het team versterken. Ecklie trekt ook een consulent in om het team bij te staan bij de verwerking van de schokkende gebeurtenissen.

4. Let It Bleed: Nick en Riley zien hoe een man in een politiekostuum een overval pleegt. Dan helpen ze de rest van het team bij een riskante zaak. De dochter van een Colombiaanse drugbaron wordt vermoord teruggevonden in de buurt van een discotheek. Videomateriaal toont dat ze eerder op de avond door twee buitenwippers buitengezet werd. De verdenkingen gaan uit naar de eigenaar van de club, maar de zaak wordt ingewikkelder wanneer het slachtoffer drie verschillende bloedtypes in haar lichaam heeft. Catherine ontdekt dat haar dochter ook in de club was met een neppaspoort.

Bonus:

- Crime scene initiation (Documentary).

- Deleted scenes for 'The happy place'.

- Interactive investigation modus for 'Let it bleed'.

- BD-live.

2009

21:18 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2009 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.