29-10-09

Season 9; BD 2.

csi 2

5. Leave Out All The Rest: De moord op een op het eerste zicht deftige man, leidt de CSI’s naar de erotische wereld van SM. Het slachtoffer, Ian Wallace, werd gefolterd vooraleer hij gedood werd. Uit onderzoek blijkt dat hij regelmatig SM-clubs gezocht. Zijn vriendin is vermist sinds de nacht dat hij vermoord werd en is op slag hoofdverdachte. Grissom bezoekt Lady Heather om antwoorden te krijgen op enkele vragen.

6. Say Uncle: Het team komt voor een moeilijke opdracht wanneer een moeder en een nonkel van een jongetje worden neergekogeld in de Koreaanse buurt. Niemand van de ooggetuigen wil verklaringen afleggen. Uit onderzoek blijkt dat de jongen, net als zijn moeder, besmet is met het HIV-virus.

7. Woulda, Koulda, Shoulda: Peter Rowe is direct hoofdverdachte voor de moord op zijn vrouw en poging tot moord op zijn dochter nadat duidelijk wordt dat Rowe twaalf jaar voordien verdacht werd van andere moord. Ook wordt de dood van twee tieners onderzocht. Wat op het eerste zicht een ongeluk lijkt, blijkt een wraakactie te zijn.

8. Young Man With A Horn: Layla, een mooie en populaire zangeres van een succesvolle talentenjacht, wordt vlakbij een nachtclub dood aangetroffen. Deze Las Vegas nachtclub was al vijftig jaar gesloten sinds de moord op de toenmalige eigenaar. De onderzoekers ontdekken dat het slachtoffer een duister geheim meedroeg dat haar carrière om zeep kon helpen. Het team moet het verband tussen de twee moorden achterhalen om de dader te vatten.

Bonus:

- BD-live.

2009

21:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2009 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.